Fémszerkezet előállítás mesterfokon, azaz: fémből bármit!

Cégünk, az Aluraster Kft. 1993-ban került nyilvántartásba Magyarországon. Profi csapatunk tevékenységét a funkcionalitás, szépség, tartósság hármasának elve vezérli. Minden ránk bízott feladatot ezen elvek mentén hajtunk végre. A tömeggyártás által nem elérhető termékek képezik fókuszunkat.
Ami fém, így a jó minőségű, tehát első osztályú, egyedi fémszerkezet tervezése és kivitelezése sem lehet számunkra akadály.
Profizmussal felvértezett csapatunk otthonosan mozog csarnokok, raktárak, terménytárolók különböző típusainak előállításában, de kisebb szerkezeti megoldások, mint például acél nyílászáró vagy kiállítási installációk megtervezésében és kivitelezésében is.

fémszerkezet előállítás mesterfokon, fémből bármit - Aluraster kft.

Fémszerkezet tervezésének és előállításának kérdésében tehát nem ismerjük a lehetetlent.
Megrendelőnk megálmodja, mi megtervezzük, elkészítjük, beépítjük, azaz teljes körűen kivitelezzük.
Fontos! Kizárólag tartós fémszerkezet megoldásokkal dolgozunk.
Munkatársaink számára elengedhetetlen, hogy a megrendelt termékek ne csak jól funkcionáljanak, hanem szépek és tartósak is legyenek. Esetünkben már az alapanyag kiválasztása is megrendelőink igényeinek megfelelően történik. Amennyiben megrendelőnk a fémszerkezet előállításának alapanyagaként rozsdamentes acélt választ, abban az esetben nincs szükség felületkezelésre, ám a tervezett fémszerkezet az esetek kisebb hányadában megkövetelheti a tűzihorganyzást, a festést vagy a porszórást.
A tűzihorganyzás egy olyan technológia, amely megóvja az acél alapú elemeket a korróziótól. Az elemeket folyékony cinkbe mártják, majd 450 Celsius fokra hevítik. Ezáltal a cink egy ötvözetet képez az acél felületével. Egy jól kivitelezett tűzihorganyzás több évtizedre garantálja a rozsdamentességet.
A porszórás, vagy más néven porfestés a szinterezés továbbfejlesztett változata. Napjainkban az egyik legnépszerűbb felületkezelési eljárás, mivel csodálatosan esztétikus felület alakítható ki általa. Mindemellett környezetbarát is. További előnye, hogy gyorsan elvégezhető és tökéletes védelmet biztosít a korrózió ellen. Az eljárás a fémszerkezet létrehozása során szinte végtelen színárnyalat létrehozását teszi lehetővé, de fényes, selyem, matt, dombor és effekt hatású felületek is kialakíthatók általa. Ténylegesen megállapítható, hogy nem létezik látvány, amit fémszerkezet felületén porszórás által lehetetlen küldetés megvalósítani.
Termékeink jelentős részét általános lakatosipari termékek alkotják, melyek előállítása során az egyedi szerkezet a legjobb megoldás.
Hosszú távra szóló garanciával, rövid, de teljes körű kivitelezési határidővel állunk rendelkezésére, amennyiben rozsdamentes korlátra, kovácsolt vas korlátra, kerítésre, kapura, alumínium szerkezetekre, úszókapukra, tolókapukra van szüksége, vagy előtető, terasz fedés, télikert létrehozásában gondolkozik.
Rendeljen tőlünk, legyen a partnerünk!