Félelem, vagy bombabiztos biztonsági rács?

Cégünk, a Balassagyarmaton működő Aluraster Kft., közel 30 éves tapasztalattal áll mindannyiunk biztonságának szolgálatában. Legyen szó panel, vagy családi házról, hatalmas vagyonnal rendelkező cégről, a maximális biztonságot nyújtó, bombabiztos biztonsági rács előállítása profi szakemberekből álló csapatunk számára semmilyen körülmények között nem akadály.
A biztonság nálunk létkérdés, annak megteremtésében nem ismerjük a lehetetlen fogalmát. Vezérelvünket, mint funkcionalitás, szépség, tartósság, minden esetben – így maximális biztonságot nyújtó biztonsági rács előállítása esetén is – alkalmazzuk. Vagyis a vagyon és személyvédelem elsődleges eszközének előállításánál a biztonsági funkció mellett, annak teljes garantálásával, figyelünk a kellemes látványra, arra, hogy a kért termék illeszkedjen az adott környezetbe.
Biztonság tekintetében mindenre kiterjed figyelmünk, ennek is köszönhető, hogy cégünk kínálatában számos, elsősorban a betörés elleni védelem biztosításaként funkcionáló biztonsági rács fellelhető.

félelem vagy bombabiztos biztonsági rács - Aluraster Kft.

A legalapvetőbb a rögzített rács alkalmazása

Elsődleges funkciója az ablakok védelme, főként földszinti vagy első emeleti ablakok esetében, ezzel megakadályozva a bejutást.
Az ablak mellett létkérdés a bejárati ajtó védelme is. Ezt a funkciót leggyakrabban a nyitható rács látja el. Ugyanúgy, ahogy az ablak elé kerülő rács esetében, itt is nagyon fontos az előírásoknak megfelelő elkészítés és a szakszerű beépítés, ám nélkülözhetetlen az esztétikai jelleg is, hiszen egy rács nagymértékben befolyásolja az építmény összképét.
A biztonsági rács megrendelésétől a kulcsra kész átadásig megrendelőink mellett vagyunk.
Amit megálmodnak, közösen megtervezzük és kivitelezzük. A munkafolyamat egyetlen fázisát sem bízzuk más cég szakembereire, hiszen profi kollektívánk nem csupán szakképzett és tapasztalt, de a hegesztési folyamatokhoz is értő hegesztő mester munkatársakkal is rendelkezik.
Cégünk természetesen foglalkozik magasabb biztonsági fokozatú biztonsági rács előállításával is, így a szigorúbb biztonsági követelményekkel rendelkező területek biztonsági rács tekintetében történő felszerelését is garantáltan magas színvonalon képesek vagyunk ellátni. Pénzügyi terület (bankok) számára is garantáljuk a maximális biztonságot, de különböző raktárkészletek biztonságba helyezése sem képez számunkra akadályt. Bármilyen igényről is legyen szó, felmérjük, megtervezzük, elkészítjük, beépítjük.
Mert biztonsági kérdésben magas szintű szaktudásunknak és több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően minden tekintetben otthon vagyunk.
Félelem helyett bízza ránk magát! Éljen garantált biztonságban!