Minőségi biztonsági rács a félelem időszakának fénykorában

Mottónk, hogy „ne kelljen félni és lehessen szabadon élni.”

Napjainkban a félelem érzése nagyon meghatározza életünket. Cégünk, a balassagyarmati székhelyű ALURASTER Kft. szakavatott munkatársaival közel 30 éve azon dolgozik, hogy ez ne így legyen. Számunkra ugyanis biztonság és biztonsági rácsok kérdésében nincs akadály, nincs határ, nem létezik lehetetlen! Hiszen a biztonsági rács mind cég, mind magánszemély esetében a vagyon- és személyvédelem legfontosabb funkcióját betöltő, elsődleges eszköze, tehát biztonságot nyújt minden cég és magánszemély számára.

Ez egy, az illetéktelen személyek távol tartását szolgáló mechanikai védelem. A rács elsődleges funkciója a biztonság. Emellett azonban munkánk során figyelmet szentelünk arra is, hogy a felszerelt rács kellemes látványt nyújtson és az adott környezethez is passzoljon. Mert számunkra megrendelőink érdekei és bizalma ugyanolyan fontos, mint biztonsága! Biztonsági szempontból minden épülethez más-más rács passzol, de az vitathatatlan tény, hogy a biztonsági rácsok a személy- és vagyonvédelem érdekében, az egyszerű lakásoktól a szigorúan őrzött bankokig és raktár áruházakig mindenütt szükségesek.

Biztonsági rács típusok a betörés elleni védelem érdekében:

Rögzített biztonsági rács

Elsősorban ablakok védelmi funkciójának ellátását szolgálja. Leggyakoribb előfordulási helye a földszinti, vagy első emeleti ablakok. Elsődleges funkciója megakadályozni az illetéktelen személyek behatolását. Rögzítése és esztétikája egyaránt nélkülözhetetlen szempont. Mivel az ablak előtt helyezkedik el, lakásunkból folyamatosan látjuk.

rögzített biztonsági rács

Nyitható rács

Ez a típus leggyakrabban a bejárati ajtó előtt található. Az előírásoknak megfelelően történő elhelyezkedés szerint kell végrehajtani a beépítését, de figyelni kell az esztétikára is. Ez a rács típus ugyanis nagymértékben meghatározza az építmény összképét.
Szakavatott csapatunk számára az esztétika és a funkcionalitás biztonsági rács tekintetében kéz a kézben jár. Ennek érdekében munkatársaink hegesztő mester képesítéssel is rendelkeznek. Legyen szó lakás, családi ház, közintézmény, vagy magasabb fokozatú biztonságot igénylő pénzintézet, raktár biztonságának kérdéséről, számunkra minden lehetséges, általunk minden kivitelezés megoldható!
Lépjen velünk kapcsolatba, hogy értékeit egyénre szabottan, igényeinek megfelelően a lehető leggyorsabban, korrekt áron, életre szóló garanciával, maximális biztonságba helyezzük!

nyitható biztonsági rács