>Főoldal< >Kapcsolat< >Termékek< >Galéria< >Pályázatok< >Minőségi részletek< >TÜV minősítés és rácstartók<
Vissza a főoldalra
Korlátok:
Fémkorlátjaink egyedi tervezésűek, és csak konkrét megrendelésre készülnek. Anyaguk lehet acél, tüzihorganyzott acél, rozsdamentes acél és alumínium. Felületkezelés festett vagy szinterezett. Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk króm korlátok kivitelezésében, legyen szó akár exkluzív családi házról, vagy igényes kivitelezésű társasházról, közintézményről, irodaházról.

Fényképek
Lépcsők:
Hasonlóan a korlátokhoz, a fémszerkezetű lépcsők is egyediterv alapján készülnek, acél, rozsdamentes acél, üveg, fafelhasználásával.

Fényképek
Rozsdamentes szerkezetek:
Gyártunk bel- és kültéri korlátokat szálcsiszolt vagy fényes kivitelben, üveg betétekkel is. Ha megkeres minket elképzelésével, telefonon vagy e-mailben történő egyeztetés után a helyszínen felmérjük a pontos méreteket, egyeztetjük a részleteket, elképzeléseket, terveket. Az elkészített korlátot a helyszínre szállítjuk, ahol sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink minden igényt kielégítő pontossággal és körültekintéssel összeállítják, rögzítik, tisztítják és készre csiszolják az Ön által megálmodott korlátot. Kérem tisztelje meg bizalmával az Aluraster Kft szakembereit, hogy szép rozsdamentes korlátokat készíthessünk Önnek!

Fényképek
Portálok
Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk króm korlátok kivitelezésében, legyen szó akár exkluzív családi házról, vagy igényes kivitelezésű társasházról, közintézményről, irodaházról.Gyártunk bel- és kültéri korlátokat szálcsiszolt vagy fényes kivitelben, üveg betétekkel is.Ha megkeres minket elképzelésével, telefonon vagy e-mailben történő egyeztetés után a helyszínen felmérjük a pontos méreteket, egyeztetjük a részleteket, elképzeléseket, terveket.Az elkészített korlátot a helyszínre szállítjuk, ahol sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink minden igényt kielégítő pontossággal és körültekintéssel összeállítják, rögzítik, tisztítják és készre csiszolják az Ön által megálmodott korlátot.Kérem tisztelje meg bizalmával az Aluraster Kft szakembereit, hogy szép rozsdamentes korlátokat készíthessünk Önnek!

Fényképek