>Főoldal< >Kapcsolat< >Termékek< >Galéria< >Pályázatok< >Minőségi részletek< >TÜV minősítés és rácstartók<
Az előző oldalra Vissza a főoldalra

Pályázatok, projektek


A projekt megvalósulásának helyszíne:
ALURASTER Fémszerkezetgyártó Kft.
2660 Balassagyarmat Szügyi u. 64.
06-30/949-0861

Projekt leírása:
Az ÚMFT keretében elnyert pályázati projekt célja, hogy a társaság vállalati és gyártási folyamatainak egységes kezelése érdekében bevezetésre kerüljön az Openbravo vállalatirányítási rendszer.A projekt során végzendő tevékenységek:

Specifikáció, telepítés:
A projekt megtervezésének szakasza, eredménye egy adatok nélküli és paraméterezetlen, de működő rendszer, valamint a projekt részletes követelményeit tartalmazó rendszerleírás.

Paraméterezés:
A rendszerleírás szerinti beállítások elvégzése. Outputja az adatok nélküli, de testreszabott rendszer, illetve ennek átadási jegyzőkönyve.

Adatfeltöltés, adattisztítás:
A meglevő adataink közül a vevő, marketing, szállítói, termék adatok rendszerbe való felvitele, a duplikációk, elgépelések okozta adattöbbszörözések, nem használatos anyagok és termékek kitakarítása. Output:Átadás-átvételi jegyzőkönyv.

Oktatás:
A felhasználók képzése a rendszer használatára.Tesztrendszer használatának lehetővé tétele.Output: Oktatást igazolói jegyzőkönyv.

Tesztelés:
Az elkészült modulok projekt alatti, illetve a teljes rendszer éles indulás előtti tesztelése. Outputok: Tesztjegyzőkönyvek.

Éles indulás:
Az éles indulást közvetlenül megelőző időszak bugfixei, javításai és kiegészítő fejlesztései tartoznak ehhez a fázishoz.Output: Átadás-átvételi jegyzőkönyv.

A beszerzendő rendszerrel kapcsolatos főbb céljaink, hogy egyrészt könnyebbé és összehangoltabbá tegyük munkánkat a projektmenedzsment, gyártás, beszerzési/raktározási, területeken a jobb vevőkiszolgálás érdekében, javítsuk a vevőkiszolgálás minőségét az interneten keresztül történő értékesítés lehetőségének biztosításával. Az egyes modulokat a megfelelő területeken dolgozó kollégák fogják használni.


kép